Trött

Hej
Hadde tänkt att när jag kommer hem ska jag plugga (läsa färdigt Den Blå Höken), tvätta kläder har lixom en gigantisk hög hemma, städa mitt rum och sedan borsta håret... men det är jag inte 100% på att jag vill.. mitt hår går inte längre att kontrolera till min fördel! SUCK

Aj har en bränn blåsa från igår när jag och elli kokade socker och choklad och doppade äpplen i!

För överigt känner jag mig över proppad utav kännslor.. okay visst kul men kännslor men nu kn jag inte skilja dem åt, som att proppa i sig godis!

Så nu ska jag ta det lugnt och imorgon ska jag träffa Ludde i nyköping, en gång för alla!

ska skriva ut ett foto jag har och sätta in i min berlock, det ska va min riktiga pappa min mamma och jag på, den andra ska jag ha på min syrra.. kän lägga upp en  bild sedan!

På torsdag ska jag skriva färdigt en skogs raport och måla en bra ideé jag fick i söndags kväll, två dagar sedan alltså!

Hahahaha kom på ett roligt minne, när jag va på augustibuller och ett ex mamma va tvungen att beskriva mig för vakterna, hehehe helt glömt de, va ganska kul situation!
Vill träffa han igen va ett bra tag sedan vi träffades.Tror att han respekterar sin flickvn väldigt mycket och jag tror hon ogillar mig, eller så är de bara en dålig ursäkt för han vet inte hur han känner för mig, aja jag har ingen aning, får hoppas att han lägger lite tid!

Jag är sugen på at äta goda saker Ahhhh...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0