modell1

modell1
Veckan som varit
En bild från jag gick modell mitt första jobb, väldigt söta kläder tycker jag..  men det fanns undantag :P

Nu har jag full koll på modet också =) jag gick flera visningar /dag och träffa massa andra modeller.
Men skorna va alla för stora och jag va tvungen att ha 4sockor + massa papper på de som inte man knäppte fats jag har dessutom fått snygga sakavsår på ena tån, gorde jävligt ont att gå sista dagen!
Maten va desutom fruktansvär, vi fick "exotsk" sallad, vilken va djupfryst och smakade usch nej, fy fan..  en av dagarna fick jag mackor, vilka va lite godare åt t.o.m upp en halva av dem.

Fick desutom ev. ett jobb för Björn Axén till sommaren! Jippie himmlans roligt.
Ska kanske köpa trumm sett för pengarna jag fick. Syrran hitta ett billigt!


Veckan som kommer

Roligt, ska åka upp till lappland på ett fint hotell och bara ha roligt, åker med hela fammiljen och min kompis o hennes fammilj
Både jag och min kompis som åker skidor ska pröva snowboard för första gången, hoppas jag inte kommer hem helt mördbultad!
 

hej

Sitter och läser lite på ett pudel forum, har blivit så tokig på sista tiden, kan bara tängka på hundar. Längtar såå till sommaren. Man samtidigt får jag konsitga motfrågor som tex. skulle du värkligen ta dig tid att klippa den vart 12dag eller skulle du ha råd att göra de de osv..
Då är det bara att jag tänker på de gammal tanterna som går runt med en korv i koppel, så blir jag av med all oro, för klarar en gammal tant de så klarar jag de, så svårt kan det inte vara? Så tängker jag på hur mysigt att ha en liten yvig ihopprullad hund i famnen. Att gå ut med den, tävla, träna, sova med den och köpa saker åt den.. Då blir jag helt säker igen... men vill ju inte lura mig själv :S? Hummm förvirrad nu när det närmar sig!

Läser lite citat i min kalender, det står längst ner på sidan ett litet kusiv stilt citat som alla är så underbara, veckans är "Det är inte taggen som sticker dig, det är du som sticker dig på taggen", jag tycker om det för det är så rätt.. Nästa veckas citat är nästan bättre :P

okk

Länge sedan sist!
okk
hahaha

Oj fan va länge sedan man skrev då =) hänt mycket sedan jag skrev sist, va i Florida över julen, det vas mycket roligt men fick hemlängtan.
Va och köpte ett gamecard i dag, med det funkar inte nu när jag jag ska skriva in, otroligt störande!

I dag snacka jag lite med petter, har varit i skolan o redovisade musiken... otroligt stressande säkert stress faktor 7-8!

Rumet blev bra, saknas nu bara gardiner, sedan är det helt slutfört!
Ska antagligen åka till Gotland under sportloven medans familjen åker skidor gud va bra !

Har senaste tiden kollat på säkert alla pudel kennlar som finns och kollar på kullar osv.. otroligt underhållande hahaha... men men får kolla när det ligger mer inpå. Sk jobbar med på helgerna en innan, lite tröttsamt men det är okay. Allt för en dyr hund haha.

Bilderna är tagna i florida :)