www.HAHAHAHA.se

fy fan!
vad patetiskt, allting.. nu är jag också patetisk men kan inte låta bli att sprida detta till ALLA som läser i min lille blogg...

det är en tjej som är typ 17år, hon är rellativt vanlig, har kanske lite tur med föräldrar och vart hon föddes osv.. men det är inte de jag vill komma, hon hävdar sig HELA tiden, för alla och för sig själv, trycker ner andra, ser ner undermedvetat på andra.. hon är självklart med i muf och muppar sig... frågan är varför männsikor blir så upprörda.. det intressera mig väldigt mycket, jag bryr mig inte så mycket, tycker mer det hela är lite kul
jag menar.. hon heter http://www.blondinbella.se/  och har en liten förtext som lyder "Isabella Löwengrip -
Driven och målmedveten tjej som går i 2:an på Jensen N. Bor i innerstaden och jobbar extra på en Juristfirma. Äger aktiebolaget Blondinbella AB. Aktiv inom politiken då jag är ledamot i MUF Norrmalm och ordförande för MSU Jensen N "
menar vem skulle ta en advokat seriöst om den skrev så :-S? 

Nuska jag försöka;
"jag heter Lisen Lord och är en smart cool tjej som jobbar extra på en fårgård, är modell, insatt i andra männsikors psyke och blev ävan nominerad til bla bla blaaaaa jag är med andra ord GUD" MY ASS!

Ingen bryr sig om blonda isabella med ett taget efternamn... och en massa muf, fika, smink hit och dit, och bilder på henne och alla hennes vänner som är så mycket härliga, ingen bryr sig om hur jävla mycket pengar hon har eller att hon bor i sthlm... ENNU MINDRE BRYR JAG MIG OM HENNE, det jag bryr mig om är att hon värkligen tror de, och de upprör männsikors kännslor, de känner sig hotade.. människor som skulle va något, äldre och mogna skulle abra jaja, låt henne hållas, men jag kan inte låta bli att tycka hon är så JÄVLA pantad i huvet...

Att hon dessutom har ett team som heter FFRI (Fina Flickor Röker Inte)... Okay, fina flickor suger kuuuk!!!!!!!!! Jag spry av deBesatt i att hata blondinbella tar ett citat från bloggen..

"Jag har haft kontakt med en man också som ska jobba lite för mig i framtiden som assistent och hjälpa mig med de saker jag själv inte hinner. Som ärenden eller vid julshoppingen tänker jag på, hjälpa till att bära dessa tunga kassar! Då kom jag på att han är perfekt för min maskerad! Han får klä ut sig till en gammeldags betjänt och ta folks kappor, byta till inneskor och servera välkomsdrinkarna. Kan nog blir mycket användbart. Vi ska luncha om två veckor, då ska vi planera hans uppgifter mer. Skönt med lite avlastning från allt jobb en sådan kväll eftersom jag vill kunna njuta av min födelsedag "

jävla tönt, kul gör något med livet men beete dig inte som en 4åring

Kommentarer
Postat av: Jolin

Jag har också ägnat ett inlägg åt denna människa.
HAr även läst lite inne hos henne och hakat upp mig på förkortningen då jag itne hittade någonstans vad det stod för. Men nu är jag visare.
Även stolt medlem i F.F.S.K. om jag är välkommen! ;-)

2007-12-04 @ 20:58:38
URL: http://jolin247.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0