Fucking gang of fuckers!

Hehehe
loooove this day..
typ grät as länge första lektionen i sag, hade ångest.. fan hatar alla männsikor i mina skola typ! nej skoja
men de jag vet vart man har de är bra..är så trött på alla jävla centrum fixerande äckel (det finns det gott om), blir fett äcklad... nu förstår jag vad andreas menar med att man äcklas av självupptangna männsikor som itne kan se fel på sig själva..

Blev sur på louis också, ofta, om man sårat någon ska man rätta till de, inte köra på som en jävla sepe... såfort jag sårar något rättar jag till de, vill aldrig såra någon...
om man delar uppfattningen om den saken så är det bara bye bye.. ska bli kul att byta inriktning i gymnasiet efter jul så kan jag va med matilda massor.. känns bra!!
äckliga männsikor som skryter om allt, ja bra vi vet att du är bra, kul att du vill påpeka att du är bättre en alla..

jag är jävligt jävlig tålig mot männsikor, kan i princip ungås med vem som helst(det kan många domkumentera haha), och när jag blir sur så har jag värkligen en anledning!

jag är trött på en värld som är ytlig och hemsk, som den skolan jag går i, alla är så jävla ytliga :-S och tror samtidigt det är så jävla nice, men allt de är ett ett jävla berg komplex och bekräftelse behov.. inte vill ge någon något som tar allt som krätas runt omkring
det funkar 2veckor, sedan blir alla less på de och kommer fucka ur!

Ha det kul ökna - The gang of fuckers!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0