Sthlm

Är i sthlm nu, sov väldigt obekvämt i en skit hård säng i sthlm. Humm det är skit tidigt och jag är skit trött, jag får inte ha vilka kläder jag har för du "skäms" min lådsas fars, jag tycker det är väldigt seriöst hämskt, så nu har jag inte några trasiga jeans eller liknade utan bara hängsel byxor, jag är sur och skit trött alltså.
Sedan drömmde jag väldigt konstiga saker i natt orkar inte ens förklara!

Till frukost år jag hårda katar vitt bröd som fanns och gammalt smör + lita marmelad som lutktade som det smaka - diskmedel!
 Ja alltså även om jag är skit trött är inte det anledningen till att jag är så sur utan livet jävlas med mig, humm segt!

jag vill träffa någon roligt människa :) vem? Theo mitt ex, Johan,  Amor eller kanske*kollar på min mob vad han hetter* justa micke eller humm andy som jag skulle träffa sedan en hel rad andra människor?

jag ska ha en fest nästa hälg XD eller en liten gullig sak ^^, kit samma okar inte tänka på det nu för mitt huvud värkar och min rygg gör ont.

Sitter nu på kontoret och skriver, kanske ska man humm sova :D?

humm

Åhh så skönt med lov, har inte gort någonting.. nice! Johan ringde igår, alltså det kändes så konstigt vet inte hur jag ka förklare det riktigt!
Skulle varit med martin igår men allt dampade, så sket i det, desutom ville han inte det! Eller? Så hjälpte  Ellinor lite som ska flytta(!) så bärde ivåg lite av hennes grejer och sånt, packade och de! humm hon kommer få det super fint! för er som inte vet vem elli är så är det min lille syrra. Känns oftast som vi är jämnåriga men det är bara 1½års skillnad!
I morgon sa jag träffa Jens(min riktiga pappa) får se hur det blir, har inte träffat han utan att det är någon från soc med på typ 4-5år, och har inte riktigt saknat honom!han känns bara som en otydlig gestalt som jag känner mig likgiltig till!
Kollar på tapetar och så i skrivandets stund, vill hitta en bra tapet, som ska täcka en vägg lixom hittade en på en superfin skog, den bara nåste jag ha men så dyr! Men hittade en fin nu:
http://www.photowall.se/redirect.aspx?item=1062

Den är bra så har jag apricos målade väggar och typ tarakotta röda gardiner!

Funderar va ag ska ha på mig imorn, vilken stil typ.. funderar på att klä mig i skumma kläder eller humm nej har ingen aning, vad jobbigt! men nu när jag har brunt hår finns inga snygga kläder typ! ska snart ära lunch.. skit hungri.. inte ärit frukost ennu!

skolan

hejsan, jag kan få feber, när jag vill -om jag vill! det är bra, för vill var hemma i morgon, för är jag är såå trött! Alla ringer mitt i natten runt 3-4 :P det är i alla fall väldigt trevligt men blir bara så trött!
I skolan har jag nått mål 18 i matte och är på steg 19 nu. Good!
Fan ska aldrig köpa general igen så jävla äckligt :S seriöst! UCH.
Vill ha en snäll pojkvän, som man inte behöver göra sig annorlunda för! Jag vet inte, som man bara kan var sig själv med om ni förstår (?), hittar aldrig såna killar vilket stör mig! Har bara gjort det en gång och det var för typ 1år sedan, och han var inte intresserad!Hopp längtar tills helgen och lovet, kommer bli såå skönt.

hello

Hejsan, sitter i skolan och är såå trött, har sovit för lite, även om jag vill sova mer kan jag inte gå och lägga mig för tidigt, det går inte!
Ska försöka sluta med att skriva humm och smilys, för dem börjar typ störa mig något otroligt, ska även försöka sluta upp med att skriva utropstäcken över allt.

Jag snackade med Petter igår, det va roligt och intressant, han hade skaffat sig en flickvän, Anna Karin hette hon, är väldigt glad för hans skull, men viste redan från början att det skulle bli så här, det är något skumt med mig, att jag smittar av mig en sorts händelse förlopp jag redan förutspår. Jag vill inte gå in på vad jag tycker om Petter, eller i alla fall va har jag att förlora, jag måste få ut mina tankar, Jag tycker han är sjukt jobbig. Han är otroligt självgod, sedan är han omogen på ett jobbigt sätt och mogen på ett bra. Sedan är han instängd och vänster vriden vilken stör mig. Jag tycker det inte är problem om man är vänster, så länge man är öppen, men hur många såna finns det egentligen? Han har målat upp en bild tillsammans med andra han trivs med så han överdriver gärna den personligheten, även fast man ser igenom vem han verkligen är! Sedan är han oärlig på ett jobbigt sätt.
 Så, jag ska kanske få en hund, snacka om det i går vid matbordet. Föräldrarna lär i övrigt ganska positiva för att jag ska få en dvärg pudel, det va bra! Jag har velat ha en hund i ca 9år nu och det känns som det inte kommer en dag försent att dom ska ge mig en till sommaren.
Anledningen till att jag ska få den till sommaren är att jag då kommer att ha mycket tid, och det är varmt!
Jag tänker nu på hur det skulle gå om jag gick på festivaler eller liknade resor i så fall. Funkar det, i augusti är valpen säkert bara ½år, kan jag då låta min familj ta hand om den i 4dager eller va det är? Aja, jag kommer att sova när jag kommer hem, är så trött.
Måste gå och köpa snus ag blir seriöst galen snart!


Höst kurser

Hejsan alla blogg läsare, har nu kommit fram till att jag vill göra en höst kurs, främst om magi! Humm kommer inehålla:

  • Örter/ des olika förmågor
  • stenar och deras påvärkan och förmågor
  • tallisman och hur man tillvärkar en egen!
  • En ritual och hur den fungerar vad för andvändnings områden
  • chackran, säga grunden, och vad man har för hjälp av kunskapen

sedan kommer jag nog medans jag samlar in matrial komma på en hel del mer att prata om!
Kommer nog burja med chackran, sedan ta stenar, sedan allt efter som.. jag kommer blanda både praktik och teori, och jag kommer hålla på så läng det finns intresse!

Aja skrev upp det mer för att ränsa mina tangkar, humm ska plugga matte i kväll hoppas jag. Ska sattsa på ett högre betyg, så måste arbeta på, ligger mellan 10 och 15p. Ska nå mål 25 till jul och 30 till nästa temin, nu är jag på 19 hoppas jag hinner! ett mål är massa arbetsuppgifteer osv.. och vart 5e är projekt! men bar ajag kommer till 25 klarar jag mig.

I svenska är der rentut sagt segt, har hållit på med mål 20 i ca ½år nu, och det känns för jävligt, kan nog få vg där, hoppas på 25 där, men aja. Är snart färdig med 20 i alla fall :) så då kan jag bara sätta igång med 21!

I engelska ska jag läsa en bok, en engelska bok, skriva massa gramatik och skit så är jag klar med mål 18 det är bra :)! vill bara ha ett G där så tror typ jag klarar det

Hmm segt värder!
Hösten

Humm, livet känns bra jag trivs med mitt liv, har slutat med att röka vilket är bra. Jag vill inte ha att göra med några "o passande" vänner eller så utan mer och mer trevliga typer kommer in i mitt liv, studierna går bra allt går framåt! Sidensvanden (fårgeln) symboliserar väldigt mycket av mitt liv och är det något jag vill ha är det en fjäder från en sidensvans.
Hästen känns bra, man tar tag i saker, det blir förändrig, planering, man har tid att tängka osv.. sedan känns det inte så ensamt, man lever fortfarande på sommaren ^^,! Jag vill träffa intressanta människor.

Men snart ska jag ju också åka utomlands, till Amerika! längter skit mkt. ViIl pirca mig i naveln tills dess, hoppas kan man ju alltid?

Efter jag såg filmen butterfly effect så har jag fått någon sotrs, vad ska man säga en klar bild på hur illa allt kan gå p.g.a en liten sak? har funderat efter det hur man prioriterar livet osv.. jag vill köpa den och ha den så fort jag ens tängker i banor att jag ska köpa droger osv.. ska inte dricka på ett tag nu. ska skita i dat, känslan jag tycker om med att dricka är att men tappar kontrollen, och blir humm vad ska man säga, aja skit samma.

Kan inte sova, vill sova men kan inte, på tok för mycket tankar i huvet, dom tar så stor plats att sömn inte ryms! tängker på skit mycket, och vill ha en riktigt duktig psykologisk och intligent person att prata med! humm :(

alla har ett behov av att bli uppsakattad av har tängt va det är jag tycker mäst om att bli upmärksamad på (detta behöver inte stämma att jag är alltså, tycker bara om när folk säger det):

jag är alvalig
duktig på att rita
jag är ansvars full
jag är psykologisk
jag är spc
Jag har roligt humor
jag är djup ( min personlighet alltså :P)
jag ser poetisk ut.
jag är orädd
Komplimanger överhuvud taget om små detaljer på mig!shitt :S

Hjälp :-S
fan hälgen va sjuk, eller den va sjuk.. träffa varken andy eller johan som planerat, utna jag söp mig  så full att polisen hämtade mig! Bra du lyckas lixom..!!! 

Så,där satt jag i en cell och grät bra, jag grät säkert 30min eller något, men men.
Nu är jag hemma och det känns jävligt skönt, rökte inte en andaste cig i helgen eller i fradags! det känns så bra.. nu slutar jag med skiten och snusar islt!, ska skita i allt som heter droger och alkohol! Få se hur bra de går *hundögon*


hejsan hälgen

hej, undrar vad jag ska göa i hälgen,  det ända som riktigt är bestämt är att jag ska åka till Sthlm. Vad jag ska göra där vet jag inte.. åkaer i dag och åker hem i kväll elle så sover jag över där. Vem vet, kanske sover hos Amor, men han har sin mob avstängd hella tiden!Humm på lördag kanske jag är på någon fest i nyköping eller så kanske i oxelösund! Ringde petter i går, fan va sur han va då.. jag har väll inte varit elak eller ngot.. Ifl inte med att vara elak i bak tanke L!WHAT  THE FUCK mitt här är äckligt :O grönt/grått brunt *ghrr* fulaste ever! Vill färga det igen. Man mitt hr blir någ lite för trasigt för att det är värt det. Okej, spelade trummor i dag, det gick bra, blir bättre och bärtte varje dag!!! Men har en jävla tränings värk i armen också! Badade iskolan i dag, uch. Hatar att badas med skolan :S hämskt typ rena tortyren FÖR ALLA! Doc. Inte dom som är snygga utan kläder :P!
ha en bra hälg ^^

jag i ny färg

jag i ny färg

Ja, jag vet ser väldigt ytlig ut på bilden, men jag tycker endå om den, nej men seriöst humm veckan har varit bra, har pluggat ovanligt mycket.. och i dag har jag bara rökt en cigg. Vilket jag tycker är ganska bra! Så det går "framåt".

Humm fan gorde hellt bort mig på msn i dag uch, i skolan gorde jag det med, jag sa hellt plötsligt vid ett bord med masa tjejer att jag tyckte det va fult med tjejer med mycker muskler, att det såg okvinligt ut, en av tjejerna gav mig en ond blick och för sent mistängkte  jag att nu säkert sårat henne, jag frågade försiktigt va det va och hon sa arg att hon hadde minsan magmuskler.
Uch vad hämskt men bortförklarigarna att det va snyggt på vissa tyckte inte hjälpa alls!!!
Det va en så där irrirerande grej som ingen fattar  jag tycker är jobbig.. fan måste jag alltig göra sådär dumma oigenom tängta saker.. är jag för spontan kanske?

Humm ska träffa min riktiga pappa, det ska bli intressant, fick övertala min föräldrar( mamma och lådsas pappa) så de också gick med på de. Jag mailade han i dag, och skrev att det kunde vara trevligt att prata, har bara träffat han 2timmar säkert under 5år eller något.
Humm att blondera håret gult va inte nice, jag blev ful och äcklig! Blekte det i måndags! Har köpt färg i dag igen, brunt typ så får se hur det blir!

Hälgen

hejsan, hälgen har varit rolig, händelse fylld mm. HUmm burja med att jag på lördan skulle åka in till nyköping och festa för att sedan åka och sova hos en människa doc. va alla upptagna förutom jesper, ja ha tängte väll jag och ringde och kolla om det va ok att jag och syrran sov där.. mm det fick vi.
Jag åkta in till nyköping och gick runt hitta INGET förutom 6-8or uch tängte jag och ringde jesper för att dra dit och kolla om det fanns någon fest eller så. Det blev ett missförstånd i allting men det löste sig genom att han skulle ta en "taxi" till nyköping och hämta oss! ja vi snacka på busssatatonen med en kille som hette Hampus som va skit trevligt, men senare kom då ""taxi" och ur den sunkigaste bil jag sett kom Jeppe urspringade i väldrens sjukaste käder, han va hellt sjuk typ :S han va galen och sa om och om i gen i unjeför den här årdningen, jag är hippie nu Lisen, älskar du mig nu? 300spänn lisen allt för dig lisen 300spänn, jag älskar dig. VI satte oss i bilen mmed här gammal äcklig thecno musik och satt där och alla kedje rökte. När vi kom dit så givk vi nästa diräckt till en av hans polare som hette Blondie, han hadde engen super fin lägenhet, skit coola möbler osv.. humm massa saker hände där i mellan men kan kort förklara att jag och blondie knulla (han va skit het hadde en pircing i bröstvårten måhh) sedan så kom jesper medans det och innen de blev han fimpad och han drog upp massa som slog ner han som fimpade ciggen på han, sedan kom han när jag och blondie hadde sex och va HELLT tokig, vi gick och hämtade en platta öl hos en skum människa, jag strula med en annan kille som senare la in på sjukhuset ja sedan somna jag och blondie och på morgonen åt jag glass med ROsse elli och blondi (blondie mådde doc. illa på morgonen och rack bara kaffe ^^) ja, sen åkte jag hem med elli och köpte kebbab :D

p.S har gul blont hår nu :P och ha nästan slutat röka!!! D.S

En bild på mig XD

                                  jag :)

Hälgen

 Fuckat, jag vill åka till sthlm på freda, man nu får man tydligen inte de och jag måste vara barnvakt! humm fan ^ ^, man får åka på lördag om jag vill :-P  humm vill träffa Johan då och nicole ! Hon skulle btw va med en snygg kille vi träffa 2 hälger sedan då han va Hög :-]!
Ska få en till säng i mitt rum *myss* :D!!
Jag saknar inte mitt ex alls, jag blir s störd på han, han är jobbig, nogran mesig osv.. han lixom ahh jag blir störd på han! blää men endå tycker jag han är gullig lixom :P han är lixom nej jag vet inte, men snäll är han värkligen men han överskattar värkligen sig själv.
Snart LOST nice.

Love peace and .....  thii


Hämskt

Hmm, kolla just på en sida där mamma till en sån som misshandlats till döds skrivit, va så hämskt :( Han va bara 14år!

Källa:
http://susann10.spaces.live.com/
_________________________
**********************************

Till minne av: John Hron. R.I.P

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.
----------------------------------------------- ---------------------------------
Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

--------------------------------------------------------------------------------KOPIERA OCH SÄTT PÅ I DIN BLOGG, VISA ATT DU BRYR DIG!
jo

Jaha, då är det måndag igen, inte så roligt jag trivs nog bättre på hälgerna. Har räknat ut hur bra livet va om det va hälg alltid!

Ska plocka olika svampar och annat från naruren till en bryggd, den ska ingå i en fullmåne ritual. Även om ni inte tror på det alls vet jag det funkar ganska säker, det är bara absurt om det inte funkade! Jag vill hitta alexande mola och träffa han igen.. kanske borde ringa honom, han är såå snygg sedan tycker han om samma märke som mig! Humm i dag anmälde jag mig till la belle, jag är nu reserv plats som modell där. Roligt hoppas jag kommer med, men det är bara för det ska bli roligt om man säger så. Så inte spc seriöst.

Åhaa ska få tag på någon mexicans svampsort jag ska äta med jesper och polare till han, lätt nice!

Jag funderar på öva upp min känslighet för att ta in andra människors tankar. Har övat lite nu på sisa tiden roligt roligt. Tängker ofta på olika människor hur jag vill att dom uppfattar mig osv, man kan kalla mig lite av en kameleont, jag ändrar stil för ofta för jag hitar adrig kläder som är min egen och då köper jag alltid altenativa kläder till om jag värklligen tycker om, och då grenar det ut sig och alla mina kläder skilljer sig väldigt mycket!muha

Humm äntligen hälg, dan har gått fort, va med jesper... så jävla flummigt, på väg dig mosade sätet folks ben för stolen jag satt på va paj, satt brevid Wilke.
Efter jag va med jesper alltså  efter jag missa bussen från oxelösund träffa jag isac och någon till skum, snacka lite på bussen humm sedan kom jag precis så jag han med bussen :P. Då satte jag mig på en stol med någon skit flummig kille med typ cannabis tryck, jag fick någon skum mojix av han typ till kontackter hehe, vill snacka me med han han va så skönt flummig lixom. Ahaa vad ska jag mer säga jag kom hem och såg en jävla skum film mr ripple eller något :S haha men tyckte den va seg så satte mig här och gick in på elfte!

ok

Hejsan fuck kunde inte få salvian alla billjetter till gbg är slut :( humm få ta det en annan hälg då, humm jag vill träffa Moa snart, det värkar så jävla roligt! Men men, åhh segt kommer ALDRRIG orka mig upp i morgon ifl inte kl 6.30 ROLIGT :D(ironi) han med mkt i skolan i går / dag :) det känndes bra eftersom jag förövrigt ligger efter i ALLT!

Morn

Hejsan, i dag har jag varit inne på elftevåningen, en jävligt nice sida :) humm, vill nästa helg åka till sthlmm man får inte, får typ bara vara borta vartannan helg :( så sjukt irriterande :O alltså blir hellt störd på det här, så får åka om 3veckor till sthlm igen! humm det är så nice i sthlm.. ska köpa dreads eller vill det, nattblå typ :) Nicole snackade om att köpa det till mig i julklapp, det blir säkert bra.

Ehumm snacka med petter i går, (mitt ex för er som inte vet) humm han förstår mig inte mig allså det är frustrerande, men han tror det och det är ennu mer frustrerande! Vi kan inte snacka i mer en 5min så är det något som är dåligt eller liknade, nej vi kommer frstår inte varnadra, vi lever lixom i 2helt olika världar och väklighets uppfattningar!
Humm i går fick jag lite gort ifl ^^, jag ska redovisa matte snart om det går bra :) Mina cp saker har burjat lungna sig och behöver inte hella tden känna att jag måste bli omtyckt hella tiden, tids nog så inser jag väll att jag räckar med att vara trevlig och snäll, förut va det värre,  mycket värre, humm har haft det här behover hella mitt liv, eller burja när jag gick i 1an eller något sånt. Det va då ifl jag viste hur jag kunde få uppmärksamhet av killar! Tycker ändå inte om killar dom är obehagliga, dom kan man inte prata med riktgt, dom har inte alls på samma sätt det här djupet som tjejer har. VIsst skulle jag vilja he en poetisk och snäll kille men jag vill änå vara tll sammans med en gud så snygg kille, hur går det ihopp lixom? jag har ju träffat tjejer som både är smarta och snygga så där blir fallet lättare!


En dag utan att göra något vettigt

Tråkigt

Humm sitter och läser lite skumma tripp rapporter, humm är tråkt i skolan, har inte gort något den här veckan, förutom att sitta och läsa, i dag då, har massor att göra.. Kommer få IG i alla ämnen, jag har en tele räkning jag ska få betala genom humm :S att arbeta, skit tråkit, ska städa och skit(!) hata? hehe


I dag skulle jag vara med toffe men ifl, orkade inte är så sjukt tröt och mår dåligt, sjuk :( humm han är trevlig.

Jag känner att det va bara bra att jag och petter gorde slut, jag känner det så här i efterhand men saknar det vi hadde

I bland känns droger bara som fulständigt onödiga! Men inte salvia, det känns fortfarande bra, och det är för jag håller på att göra en ritual. Desutom vill jag köpa en bong, hitta en 30ml för 200:- skit bra alltså sj bongen kosta 99:- men sedan blire frakt och massa shit! På freda ska jag åka till yngve humm får se hur länge jag ska vara där, humm kanske typ till lördag eftermiddag, det är ju ganska långt att åka och så =I, typ får se! Ska fåp salvia, maja eller så av han, det blir skit nice!
I dag ser jag skit jobbig ut, seriös har typ skumma kläder och är super ful i håret.. ska färga det rött igen kanske köper färg i dag :)? humm ser skit skum ut, värkligen! Är huuungrrriggg han inte äta så mkt frukost, för morsan har tagit min mob laddare så jag inte kunde ladda min mob, och då kunde jag inte ha på väckar klockan!
Whell nu ska jag typ plugga matte eller svenska kanske och göra lite nytta :-)!?


jag

                                       jag

Det här är då jag tagen för typ 2veckor sedan eller något sådant :P humm jag ser lite muppig ut, dock. inte så farlig som jag kunde tängka mig

Helgen

Hej :-)
Världens roligtast helg, träffa många nya människor osv.. :-D 
Humm va med johan också ska typ träffa han nästa näst nästa vecka 

I fredags va jag på mikas hoppas det gick bra!

Dagen efter va jag med mitt ex ex ex ex eller något sånt, kanske ska läggas flera ex men skit samma :-) det va roligt, men han va forfarande intresserad av mig :-S det va störande

På kvällen drog jag till långholmen någon strand  som va omöjlig att hitta! tog säkert 2h! Där satt jag med massa fjortisar och va med johan och hans polare! lisen o nicole va med också :-} som vanligt flumma runt (!) med en stor boj denhär gången ! Senare drog vi hem och åt gott, efter det drog jag ut och kom inte hem fören vid kl 4 eller något. va så jävla trött då! man roligt helg det va det!

Ska senare ut och plocka toppisar. Lite sent kanske?