Lösenordsfritt ca 2veckor

Hejsan p.g.a att många som läste min blogg förut som nu när jag har lösen inte kan veta vad mina nya blogg heter, skriver jag det nu här!
www.sangrial.blogg.se kolla där och strunta i denna blogg, den är lösenordsskyddad igen om 2veckor!

Hejsan

Hej
gud är inte nöjd med mig och jag har ständigt en vakande ängel över mig som ser till att jag inte blir fel person..
jag kan bli väldigt många olika varianter men snart är de för sent.. Hur som helst va jag nära på att hitta mig själv, inte nu längre alltså. Tror någon har bättre planer för mig! aja min syn är att de är skönt att utväcklas och om ½år kommer jag inte komma ihåg hur jävligt jag mådde nu! Jag har nog höga förväntingar på livet..

Jag snacka med rebecka nyligen och jag har lust att bara köpa en jävligt god glass, hyra en mysik film käka exotisk frukt, mörk choklad och bara nuta av livet tillsammans med henne eler någon annan stabil som inte tar första bästa intressanta vän!

En del i de hela är att ingen fäster sig vid mig, att jag inte kan anpassa mig utan bara fångar in och skyddar männsikor, för att sedan när de vill anpassa mig tröttna på mig och lämna mig... det är en stor nackdel och jag ser allting väldigt svart vitt.... antinge eller, det måste inte va de.. men för mig måste de de!

Känner mig inte complete ennu men kan ev. komma att bli

Fy fan

Jag mår rikgit jävla piss !!!
men de går nog över snart..

polisen kom idag osv..

jag borde va mer försiktig med majan :-P därför kommer bloggen efter 00.00 i natt att få ett lösenord.. be mig om de fort så får du de ev. :-)

Olycklig

Hej
jag köänner mig olycklig, undrar om de finns ett mönster med tanke på att jag mådde likadant  under samma tid förra året?

Jag är jävligt ensam, och det är som en ångestladdad kännsla som är ensam, typ en ny nivå av ensamhet!

musik får mig känna mig complete och det är jävligt nice.. :-)
har lust att att offra mig själv till något!
jag har slutat leta, nu får någon hitta...

trött

Hej
jag är trött på att ifrågasätta om jag är omtyckt eller ej, är kännslig och sårbar.. som om jag har blödande sår från halsen och hjärtat..

usch, kan inte någon bara ta mig och hålla mig och jag VET att hn gillar mig oavsätt vad

jag har så mycket i kärlek i mitt hjärta som jag vill ge till någon eftersom de kväver mig innefrån och ut och gör så de känns som att någon trycker på mina lungor.

Kännslan är som en fjäril som piskar marken och skapar en orkan som bara vill ta sig ut, men jag har inget att ventelera med..


jag är så trött och runt om mig finns bara svart! jag vill inte göra mig till ett offer men jag mår värkligen för jävligt..! kan ju bero på andra saker typ gifter som lagras i kroppen och får en att bli  weird!

Hejdå!

hehe
inte forever, men nu flyttar jag :-D ha det bra alla


yo

image218HELLO!
jag mår dåligt, känner mig vek och kännslig för minsta negativa..
det är för jävligt! Som i dag, när jag fråga Tobbe om han ville följa med in till nyköping och han ganska förvånat undra vad vi ska göra där.. då känner jag, shitt gort bort mig.. han tycker jag är yngre en han osv... har jag missbedömt hans personlighet?
och sedan som tur var föreslog han att vi ska hitta på något i helgen.. Mmm :-D glad..
I vanligafall skulle jag inte brytt mig!
känner mig svag och sårbar, för jävligt!

i dag solade jag

Fick brev i dag btw ;-)


hej

HELLLO
Jag är trött som fan i helvette.. myn dyngsrytm - fuckt upp!
Jag är trött som jävla sepe på att va ensam!!!
Ska till nyköping i dag, med louise, tobbe(?) och.. socker (?) hehe

What ever.. känner mig lite förvirrad, jag inser mer och mer hur acosial jag måste uppfattas.. jag är typ stöörd känns det som. Men sedan kan saker OFTAST dramatiseras i ens huvud, så jag är säkert mer normal en ni tror att jag tror jag är.

EN sak jag också irriterar mig på är när man får mer och mer som man vill, blir man mer och mer missnöjd med små saker, det är som man virkar en grytlap och det blir ett litet hål och tråden bara spinner upp och repar upp sig fort som fan (Alltså jag förlorar elementärinformation som är nödvändig för att leva som människa.)
Fy fan.. det känns för jävligt men det är något som inte jag kan påverka, de ligger inte i min makt!


Jag är irriterad på syret på jorden!

födelsedag

fylde år i dag då :-D

Fick riktigt fina saker.. målar saker, böcker, kläder, väska, handskar osv.. :-D

ska lagga upp en bild från fredags

image214
Elli  daniel och rebecka :-D
image215
Nicole och joyce
image216
Nicole och nathalie

min dator

DATORN - är för jäävlig.. !
hata hata hata!

Festen igår va niice
träffa en skit söt kille, Oliver.. Hadde värkligen det där intressanta jag söker hos människor..
drack en folköl och thats it!

Nej asså de va kul, det va jag rebecka elli nicole och hennes kompis!

AHHHHHHHHH

fucking trött sov en timma i natt, och danniis loggade in, va kul att snacka med han.. även om det inte är somm förr kan jag aldrig trötna på honom!
jag sov en timma i natt och somnade varenda gång jag blunda på lektionen... i dag ska jag till sthlm på fest! OHH yes ska träffa nicole!

Hejsan

Hej
va med rebecca i dag, det va jävligt nice.. hon är så smart.. synd att inte de alltid komme rfram.. värkligen en härlig dag.. halva dan gick åt att måla

jag är glad att trädgård och jackt dela lektioner i grundämnen så jag o louise träffas!!


brinnande

image213FUCK OFF VÄRLDEN! hatar er
jag mår dåligt av mina föräldrar, det är för jävliga.. jag känner mig som en DÅLIG männsika i deras närhet, jag måste gömma mig undan de, vill absolut inte i onödan störa på de, då plågar mig, alltid har jag fel, alltid är det något jag ska lyda antinge är det utåt sätt eller så är det något jag inte gort.. oftast mår jag illa, jag finner tryggheten där de inte når mig.. jag vill avskräcka dem från mig, låta mig vara ifred 100%... jag skulle kunna spy
Jag vill inte de något ont.. vill bara inte ha med de att göra! De är patetiska båda mina föräldrar, en egoistisk misslyckat och en galen härskare med fördommar för allt som utviker!
de är absurda... jag lovar båda tillsammans skapar ett kaous hem... som leder till kaous artade själar!

Min mamma älskar jag ju så klart... hon tar hand om mig, tar mitt parti ibland, men oftast är hon rädd att skapa onödiga konflikter så hon tar min lådsas pappas parti...

jag vill någon gång förklarar hur mycket min mamma betyder för mig, jag tänker varenda gång jag ser henne när hon inte vill mig något att jag vill berätta för henna att jag värkligen älskar henne, men hon säger aldrig att hon älskar mig och vi har alltid haft en spänd rellation...

jag känner mig osäker inför mycket... men min lådsas pappa är den männsika jag hatar mest!

han vill jag tar bort min septum pircing, och visst skulle jag kunna, men jag vill ha den och varför ska JAG alltid ta hänsyn till honom och han ALDRIG mig... han ä jäääääääääävlgt ego!
han är otroligt störd jag htar hatar HATAR honom värkligen, hans argument är att han får kväljningar av att se den, att vi utåtsätt ger fel signaler, han säger när jag har ett eget hem och är myndig kan jag bestämma för han och min mamma (tilllägger han snabt) har huvud ansvaret i detta hem..

jasså när jag har ett eget hem, har jag inte ett hem? Huvud ansvar mens inte med att han styra allting.. jag läängtar tills jag kommer bort från detta helvette!

På bilden är mitt ex med sin fina pricing! HAN ÄR SÅ JÄÄVLA SÖT.. synd att han flyttade


whoo

Ojdå
vad främmande det känns.. en männsika som tydligen skrivit om vårat hus!

http://mariarydberg.blogg.se/1180278639_dagens_goda_grning.html hmmm kolla in!

I dag fick jag MASSA blommor från trädgård... hmm nu står de i karantän för avlusning i min syrras rum >(hon vet inte om att de har löss, men jag har så mycket växter att jag inte kan riskera att lössen sprider sig!


Denna vecka

image185
Jag ska fixa i ordning mitt rum
jag ska fixa snäckor jag plockat i Florida
Jag ska byta internat rum till ett bättre
Läsa klart fjärran stränder och börja på Hanibal, och efter de alla delarana ur liftarens guid till galaxen!
jag ska även fylla år, på söndag!

Florida...

Hejsan
innan va jag eld och lågor och ville skriva ner ALLT som hade hänt
nu orkar jag knappt.. känns onödigt bara..

Till att börja med va Miami värkligen roligt! åhhh va so much fun!
Det andra stället va skit typ... eller kanske inte.. men det va för pansionärer och barn fammiljer, what ever så beskriver jag nu vad och hur det va i Miami

Vi bodde på miami beach, hotelet hette Royal Palm och de låg på collins Avenue!
image194
Utsikten från vårat hotel rum...

Dag 1.
Vi träffar en kille som heter Rotem, vi röker med honom, han är fett nice! hans polare kommer senare... han är väldigt skum och säger tex. att han alltid haft kondom på sig när han haft sex..
image195image196
Rotem och hans polare som tillfälligt bodde i Hans(rotems) lägenhet

Dag 2
Denna dag är crazy..
Vid kl 2sitter vi coh snackar med en kille som jobbar i en glass bar typ, han säljer pizza, cigg, öl osv.. och vi slår oss ner endast för ahn tigger om de 100år..
vi får varsin öl och skumt nog sätter de sig männsikor (killar vid bordet runt vårt och börjar prata intresserat..
men när 2st killar som ser ganska sköna ut frågar efter email osv... så blir jag och min syrra intresserada, de väntar på några polare och han den här som jobbar blir ttyp as sur på dom och bara, nu kör vi Miamis regler, må bäste man vinna (typ) och de va skit vidrigt, höll på spy av han!
What ever så kom de andras polare och en limousin kom och typ frågade om vi ville hänga med till en club så, alla vi (de där 2personerna inklusive polare) sätter sig och vi kommer till ett place, vi kommer in och någon (vet ej väm) betalar vårat inträde..  hmmm där är det 2st strippor eller något som dansar på baren men en av de trillar, va skit kul(sadistisk sorry)!
Hmm sedan så, drar vi oxh vi åker med limousinen tillbaka.. det luktar maja i hela bilden..
så går vi 4ut på stranden och jag säger att jag är lesbisk för att slippa mass tjat från killenjag är med, men det räckte ine, han ville jag skulle lådsas han va en tjej!
hehe vid 4a kommer vi hem döds trötta
(hade ingen kamera med oss )

Dag 3
jag färgar håret! :-D´
image197image199
Före och efter Bilder :-D

Senare träffar vi Toddd och vi bestämmer träff med han och hans kompis clark..
Detta va bland de bästa kvällarna för clark va såå härlig, väldigt smart!
image202
Clark och jag (han finns i mitt hjärta) längst ut lilla todd

image201
Här har vi alla!

jag träffade inte clark med, han åkte dagen efter på morgonen!!!!!!!!!!!!!!

Dag 4
Inga antäckningar

Dag 5
Träffar Sam, han jobbar på ett ställe som heter cheeseburger baby.. eh han va jävligt skum
vi rökte lite och sedan så gick vi till stranden, jag va sepe och massa kunder till han (han langade typ) kom till stranden hela tiden, de snackade med mig osv.. och drog sedan!!
han träffade jag överallt i miami senare!
image203image204
Sam och jag

Dag 7
Vi går till världen roligaste club, nickiebeach hette den.. fett kul!!!!!!!
image205
VÄRLDENS VIDRIGASTE BILD måste skrivas här, så alla har de i bakhuvet, men killen på bilden kände alla så vi kom in gratis utan att vi hade ID eller något (ålders gränsen va 22).. han hade kontakter ;-)image206
jag med en kille jag tidiare under resans gång träffat typ dag 2, han va HELT GALEN! jävligt nice

image207
Elli med sin dröm kille, de va galna i varandra.. det va irriterande att hon va med han hela natten!


image208
Utanför cluben, du kan tänka dig att de va fult där inne!
image209
Några killar vill väääldigt gärna ha en bild.. varför inte? kl är nog runt 4-5 då Nicki stängde!

Ellis iPod Vidio blev stulen och mitt gräs också, för jävligt!

Dag 8
Jag träffar Rotem igen och vi röker på och har sex hehe

image210

Dag 9
Vi besöker key west, otroligt vackert!
image211

Nu slutar mina noteringar om resan foks.. men jag ska skriva ett till inlägg om de sista nu typ nyår och Ft mayers resan!