EN värld

Hejsan
jag kan inte annat en njuta och känna mig välplacerad.
Jorden - Tellus är en planet vi i miljontals åt anpassats för, för vi ska klara oss här så bra det bara går, så vilken annan plats är mer lämpad en här? Att åka iväg till massa platser får en bara sakna de man igentligen vill ha och då vet man ju mer vad man vill ha, det är en fördel visst, att veta vad det är jag vill ha ut av livet. Men förstår inte vad man vill ute i rymden eller resandet hela livet? Ha man ingen koll på hur man är, måste man strula runt

Jag menar, här i serige är jag lycklig, kulturen är en del av mig, jag har männsikor runt om mig, kan välja och vraka av ett stort urval av männsikor, få se... vi är ca. 9milj personer i sverige, 9miljoner olika små verkligeter lika betydande som min och bara Norden som har klimatet, kulturen och temprament rellativt likt sveriges finns de ju många många fler.
Det gäller bara att ha en livsvilja och en dröm.

ja kort och gott är jag lycklig

mer saker jag tänkt på är min förmåga att ta in en tanke som en trubbig sten och sedan arbeta på den i 3dagar för att sedan utväckla den hela tiden så den tillslut blir mjuk och fin, mina tankar rullar den som vågor. Alla kanske kan arbeta medd bara en mening så länge men jag verkligen älskar de!

Allting är skönare nu, förut när man va förvirrad för man inte hadde svar på något man tänkte la man all energi på de, nu när jag har arbetat de värsta kan jag lägga ner energi på andra problem!

P.S Grattis Tove

Insperation

Oftast kan det va svårt att se den utströdda, otydliga och lösa grensen mellan att va lycklig och inte va de. Jag kan inte påstå att jag är olycklig, snarare att jag är lycklig utan någon livsglädje. Det inspererar mig till att skapa, drar ner mig och jag får kontakt till mitt inre. Det är värkligen svårt att förstå själv så jag kan tänka mig att för dig som läser måste de va svårt.
I går natt fick jag en ångestatack, feber, svettades kunde inte andas, men i dag är jag bra igen.  

Jag såg en bra artikell i tidningen i dag och ville skriva om den här, Patrik eriksson är en kille som bor i GBG och förut va väldigt olycklig, problem med kärleken och allmänt dålig. Han har spelat in sin livskris med sin mobil och nu visas den. Det är den enda svenska domkumentär som filmats 100% med mobilen. Han har inslagg av när han t.ex. runkar, har sex eller gråter.
han säger i en intervju att han inte skulle tagit med detta om de inte berörde och han vill säga något med dokumentären.
Den vill jag se!!!! mer om det på
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=738498  

Håller på lite med mina möss då och då, de är så söta och de börjar bli tama och äta ur min hand, jag är bara så irriterat otålmodig i dessa tillfällen, jag vill ta upp dem nu(!) och trotts att jag vet om jag gör de kommer träningen va förstörd kan jag inte låta bli.