fan

Denna kväll kommer inte vara rolig! komme rmed mer info om det imorn! Ingen kan komma jue :(

Jag va o jobba med fåren i morse, åhh söta de va små lammen.. de sbrang runt och gullade sig nwhaa
Vädret har varit mulet hela dagen :-/.. Så nu sitter jag här och lysnar på slaskfittorna!

Alltså nu får ajg damp har ingen dricka :O!

Hej

hejsan

i dag ´har varit en okay dag, jag va på morgånen störd och tjurig men sedan blev det bättre, fikade med Robin på klockberget eller vad de kallas och man kunde se ner på hela nyköping.
Sedan åkt jag hem vid halv 4och då chattade jag osv när jag väl kommit fram.. sedan ringde jag Lisen och hon hadde körtelfeber, jag tyckte synd om henne och det va synd att hon då inte kunde komma på grill festen, får se
hur det blir med det :-O!
Nu ska jag snart in till byn och va på fest.. Så har jag ett roligt jobb jag ser ifram imot på morgonen! YHEEEI eller inte!

image13

Fuckat

Hej
Har äntligen hittat en låt jag älskade när jag 4år... Jag älskar den fortfarande! man kan se en liten bit av en live vertion här på youtube ;
http://www.youtube.com/watch?v=UiVHXWFVxqg  whell det är bättre en inget men det som är skumt är hur jag kan tycka om exakt samma musik som när jag va 4a år :P!

Nu kom min morsa in här och va skit sur... jag har en väska som stinker papaya parfym utanför mitt rum så det inte liktar i MITT rum, så hon va pisst off.. och jag blir skit sur får hon känner inte ens lukten.

I dag har jag varit hemma hela dagen, käkade mat men allting smakade ass, så gick ner och kolla på lammungarna och gossade!

har damp typ seriöst :S en kille som logga in på en kompis msn elleer va fan det va fattade inget typ.. så jag sa massa taskiga sake om han (det är fan inte mer en rätt) och ja så va allt sepe! Om han gör något mer ska jag slå ner han, så jävla hårt orkar fan inte med det där.. allting! JAG ORKAR INTE BRY MIG MER?  vad är det liveet kan begära?
whell jag skiter i allt nu vem bryr sig ORKA med livet! 

Jag vill fan inte bry sig FUCK KÄNNSLOR Love me  Love me Say that you love me, Pretend that you Love me

Jag måste städa rumet och typ fixa, vattna blommor / växterna och sedan lådsas vara lycklig!  

Modell bild

Okay för sakens skull:

image12

Jag lägger in en till modell bild från  
http://www.kappahl.se/....

Ja vad mer kan man säga olja i mitt rum STINGKER har ständingt kväljningar och jag mår smått illa!
Såg just på lost, jag känner mig lite borta i vad som har hänt då jag inte kollat de sista avsnitten : -& grrrr

Aja nu känns livet lättare och jag vill i helgen ha msit vid en grill med kött och polare + öl Åh fy fan vad jag älskar sommaren! 


Va faan

SEPE
Denna dag har varit sjuk? :S Ja har typ varit på stan hela dan ORKADE FAN INTE SKOLAN..

Jag har käkat på vipsgrillen och på Hulda's mmm va gott :-) Drack lite öl på kvällen coh har varit i sthlm..
pengarna från modell grej fick jag i dag ohh skit bra :-) är rik nu ^ ^

Jag känner en stark förakt till männikorna i min skola.. BRY ER OM ER SJÄLV OCH SKIT I ALLA ANDRA!

okay?

Hejsan

Ett sätt som gör att jag kan tänka genom problemen är att blogga, det tvingar med att se vad som verkligen problemet är, vara sig jag skriver det eller inte. Det är aldrig bra att gå och må dåligt över något man inte vet vad det är, så jag bloggar på!

 

Dagen är seg har sovit för lite och det känns som jag är bakis? Imorgon ska jag träffa en från Internet, något som ska bli intressant, ska gå till tåget efter min privat lektion?

 

Jag snackade med Petter, hur fan kan allt vara så svårt? Det är fan något jag stör mig på, måste jag kanske glömma han bara. Är det de ända bot mot kärlek?

Det kanske finns mer en kärlek bakom? ska jag a ärlig så jag helt säker på de.

 

Om ca 1timme så har jag nationella i matte så jag kan sitta och ta det lugnt till dess, jag kan röka lite, käka någon maka och snacka om helgen som varit med kompisar.

 

Jag hade nästan glömt fredags, jag var på raggar fest och kände livet nå sin botten för att sedan dra till en fest som va mer ganska konstig! Jag kan inte riktigt förklara stämningen som va, Maja och Johanna några i min skola och de va som små ungar i alla fall Johanna, hon sparkade och hade för sig... berodde nog på avundsjuka eller något? För så fort hon kom åt skadade hon mig eller Elli, så jävla patetiskt.. som tur är kommer hon nog inte hitta min blogg :-P

 

Jag vill skapa ett band med skön musik, men känner inga som är intresserad och av de kunskaper jag har vågar jag inte annonsera efter några seriösa !


jah

                                                                 drea
Innan jag fick in taktiken på att göra dreads så de ut såhär!


alltså?

Stör INTE

mitt liv känns ganska hopplöst, på elogerna är jag bunden till mitt hus, jag jobbar skit tidigt.

Ja får inte sova över hos någon eller bestämma över mig själv.. Jag har flera gånger funderat på att bara dra, spy, försvinna! Jag vill pirra mig i näsan eller naveln, men pircar jag mig i näsan ser jag jävligt vanlig ut...

Mitt rum ser för jävligt ut, skit överallt, jag orkar inte ta tag i det!

För första gången på länge drack jag mig full... Jag va på kryssning och träffa massa människor och hade roligt om man räkna bort att jag va skit trött på natten.

Men vad jag insätt är att jag endast blir trött av öl, va fan? Skit tråkigt ju. . Med lite blogg läsning från Petter så blir jag mer säker på hur jävla stört alkohol är, vissa saker ser jag upp till honom, hur beslutsam han kan vara och hur han ser på vissa saker! Jag tycker om honom väldigt mkt... Så mkt att det gör ont, jag hatar de, jag vet att det inte finns några chanser för att det ska bli samma sak som förut..

En till människa jag ser upp till är min mamma, hon är så smart och den intelligentaste människan jag träffat!

Mina dreads ser bättre ut nu, yees.. Jag har fått in taktiken för att reparera dem :-] + JAG HAR FÅTT TILLBAKS MIN MOBILS SIM KORTS KÅD.. whey :-P

Jag har köpt en papaya "parfym" mhhh J den luktar gott


va fan?

öööööö
Hur kan en kille säga att han tycker om mig och det är för mitt utseende? SERIÖST! ska inte träffa han mer ifl..
Så är det alltid, jag är så rädd för att bli sårad av sånna killar och jag få aldrig starka kännslor för dem, och bevisligen är det BARA tur.

Mina driads blir allt fulare och fulare :'-( va fan kan inget gå rätt..? De är trådigare och de sur bara ut som konstigt tuperat hår... alltså skit fult, vill gråta :-P...

I går träffade jag ett "ex" eller va fan man kallar det och allt blev sepe...
jag va full och humm gorde konstiga saker?..

några lamm har kommit 2st så söta bejbisar dom ser fan ut som små knytt! nhaaa jag ville krama dom svin hårt när jag såg de

Igår höll jag på att bli helt galen, fan alla höl på att klaga på mig va det inte att jag va en hora så va det något jag gorde eller hur jag såg ut...
På festan för att jag va konstig eller orkar inte förklara!

va faan

Fan ..

Vilka dagar, har känt mig så kontig, dels att det är massa gammalt med mitt ex, jag kan inte hjälpa det men tycker om han så mycket.. Jag fattar bara inte hur det kunde gå så fel :-/

 

Sedan är jag förvirrad, tycker J om mig :-S.. .. eller ser han mig bara som något tillfälligt?

Vill inte pusha och vara jobbig, men vill ju såklart veta. Ska träffa honom imorgon, kanske ska sova över, får se hur det blir.

 

Våren är så skön gick runt utan jacka och njöt av en varm sol :-D enda nackdelen är pollen som börjar att komma, jag blir febrig och trött av de. Dessutom får jag snuva som jag HATAR, jag verkligen stör mig på att ha snuva, för jag brukar inte ha det annat en vid allergi.

 

Jaha min första rökfria dag får inte bra, redan rökt en cigg DET SKA INTE BLI FLERA.

Man kanske undrar vf jag har så dålig själv disciplin så äre så att jag har olika dela som vill olika saker och ingen av rösterna är starkare en någon annan, så då blir det att jag får ryck och gör väldigt spontana saker :-] Whell jag är skit trött och är sugen på mjölk :-O

 

Ska dra puss


komiskt?

tjenare
Alltså jag så en länk i min kompis dagbok på en site om att de ska älda döda hönor för att få energi...
Är jag den enda som ser det komiska i det :S haha så himmla sjukt :-}
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=626944&rss=1400

Jag vet inte, jag har i dag varit med Jocke... det va roligt vi såg Skate ore die från 80-talet, himmla bra film, Själv skulle jag kunnat leva på den tiden :-/  *drömmer sig bort*.. Whell Jag får se hure blir med de

Jag MÅSTE fan sluta röka, jag får canser :-S nej men därimot matt hy och röda ögon, mina ögon är yberkännsliga!

Fick SIM kortet i dag till min mobil :-) yes! så slipper jag gå runt med en mobil utan musik i!

Jag känner mig kontig, vad ska man säga känns inte min personlighet kommer ut här, jag känns bara som jag tar allt skit allvaligt och dramatiserar saker, jag stör mig männsikan som framstår i min blogg.

Jag vill träffa gammla polare :-] jag älskar att va omtyckt :-)
Känns som att mitt förra inlägg va skrivet för 3dagar sedan, och det känns som att de som jag skrev om hände för 4a dagar sedan.. denhär helgen har haft mycket innehåll! det tycker jag om ;-P


kram o puss


Vår

hejsan <3
Va på fest i går, man märker att det va vår, alla va på gott humör och en präst kom dit för att prata man alla, ja det va roligt helt änkelt!
Jag träffa en skit söt kille, känns som inte livet är så trist endå... Ska träffa han idag ;-)
Jag jobbade imorse, Det va väldigt skönt väder, solen sken och gorde allting varmt.

Fåren som dagarna innan klippts va lite kalla men endå såg de bra ut. Ett får hadde dött igår, den hadde 3 ungar i magen :-( Och jag som sagt att de såg ut att mått dåligt, som vanligt vifta alla bort de!

Aja livet leker, skolan går bra.. ifs har jag börjat röka igen.. vilket inte är lika bra men för övrigt går allting skit fint! jag älskar våren och sommaren, skulle kunna upprepa de 100-gånger. Det gör jag inte.


 Puss och kram!


Dagen

Hejsan

Skumt, min mobil har varit stulen 1dag utan att jag vetat de.

Det va nämligen en kille jag aldrig snackar med som började snacka med mig i går, så kan han in på ämnet att han hittat en mobil i några buskar, jag som på kvällen letat efter min mobilen undra om jag tappat den kanske, annars kanske jag kunde veta vems den va, omotiverat gick jag till kuratorn och beskrev min mob, han sa att de stämde men det konstiga va att SIM kortat va borta. Jag undrade som fan vem som tar ett operatörs låst kåd skyddat kort och slänger mobilen :S som är bra mycket mer värdefull. Jag spärra mitt gammal nr och  ska snart få ett nytt sim hemskickat av Telenor. Hmm skumt

Hej, har ont i huvudet. Kanske beror på att jag är trött. :-) men jag märker att så fort jag somnar tidigt pluggar jag bättre och jag känner mig motiverad, senaste 2dagarna har jag somnat tidigt och jag har pluggat skit bra i skolan.

I morgon är jag hemma och pluggar istället, känns mycket bättre!

 

Alla säger att jag ser annorlunda ut, kan va frisyren och sminkningen :-P


Skumt

Hello
Alltså en sak stör mig, alltid är det något men jag försökte ändra lite på mina äldsta inlägg, får det va så otroligt jobbiga, mår illa när jag läser de osv... Så jag ändrade på 3 av de äldre och när jag kollade finns de inte med, annat en bland inläggen, i alla listor osv.. är de helt poff borta, jag kan häller inte redigera dom då jag inte se dem!
Otroligt frustrerande.. haha

Jag har i dag kommit hem från sthlm, va där på middag sedan gick jag och Lisen hem till hennes kompis som bodde i ett sorts kollektiv, där va jag med hennes kompisar och de rökte vattenpipa, vilket jag tycker är på gränsen :S det är inget spc med det lixom, jag fattar inte grejen.
Lisens kompis Marti och jag gick till en afär och jag skulle köpa lite snus och jag skulle samtidigt köpa cigg åt henne, så vi gick iväg och köpte de, på vägen va man nära på att halka ca 4gånger vardera och det va svin kallt.
Vi snackade musik osv.. Det resulterade i att jag bytte batteri med en tjej när vi kom tillbaks till kollektivet (då mitt batteri till mob va helt urladdat) så jag kunda presentera lite låtar från min mob till Marti. Det va många låter hon missat!
Senare kom någon sorts föreståndare till kollektivet och alla gömde sig, varpå lisen sprang in på toan, Rakel gick in där lite senare och utbrast -Lisen va fan håller du på med??? och såg helt förvirrad ut, Lisen satt nämligen i ett hörn där inne med munnen helt kladdig och brun, och sa oskyldigt att hon gjort chockad mousse hahahaha...

Över till när vi kom hem gjorde jag en drick och lisen och jag slog oss ner i hennes säng och kollade på den sjukaste film jag någonsin sätt, den va antagligen gammal.. Jag o hon se alltid konstiga filmer, bla. en film om 2 st naturisk kamp läger som tävlade mot varandra, den ena va de avslappnade de andra va alla "snygga" som tränade och spände musklerna för alla tjejer...
kanske är det tiden vi kollar som gör det :P vad vet jag hahaha


hej

hejsan!
Internet är ganska otroligt, man kan i princip hitta vad man vill! Letar jag efter en uråldrig växt som är utdöd sedan länge finns det säkert!
Det känns skönt att veta att jag kan lära mig VAD JAG VILL, efter som jag har tillgång till vad jag vill... kanske inte vissa saker som kräver fysisk styrka eller liknade, men endå.

Jag skrev ett inlägg i går, men det värkade som det inte postades humm, irriterande.
Så om jag upprepar mig eller så så kan det ha med att göra att jag är den enda som inte ser inlägget från igår :-P!
Jag har varit i Gamleby för sista och 6e gången, det va otroligt skönt att veta att man aldrig mer skulle åka dit.
I början mådde jag ganska dåligt och jag smygrökte, men när jag väl fatta vad dum jag va sålde jag paketet till en kille i min klass!
Ja Gamleby är ett sorts träningsläger, from the start va det att man lärde sig hämkunskap, bild, slöjd typ men nu finns inte bild mer och vi har vanliga ämnen som svenska , mate, engelska och teknik. Det va bätter förr :-{!
 
Nu äre jag hemma och jag har faktist konstant vatir borta i 3veckor. Först modell veckan sedan lov och jag va sjuk och nu gamleby. Det är skönt att vara hemma :-D, jag trivs inte alls utanför mitt hem !

hej

Okay, jag vet inte vad jag ska skriva!
Jag målar ganska ofta nu för tiden, det kanske beror på att jag ständigt har mitt stafli stående i rumet med färger brevid :-)
Vissa saker kan va så svåra men jag inser inte hur lätt det är. Tex. att tvätta jag tängker allt dety inebär och tar ut det i 100år.. men i själva värket ska jag bara samla ihopp lite kväder lägga det i tvättmaskinen lägga i tvätt medel och vrida på en knapp... så svårt är det ju inte !
Jag gör ofta så, med allt, typ skolan, jobb osv.. det irriterar mig att jag gör så!