Mitt liv

Hejsan
jag tänkte berätta hu jg ser lite på mitt liv, för annars så brukar jag va ganska hemlighetsfull med de..

Jag känner att mitt liv inte spelar någon större roll, det känns ju väldigt jobbigt, jag vill känna att jag beetyder för någon..

Jag vet att livet är för kort för att slänga bort, men just nu spelar de ingen roll hur de går, det blir ett liv oavsätt vilket sätt jag gör..

Jag har ju självklart mina drömmar och så, och jag vet att om jag sattsar kommer de att gå att upfyllas, men det är svårt, då jag har denhär likgiltighets kännslan inför livet, vissa säger det är en fas jag går igenom, siom svar på de -nej det är de inte, det är en situation jag är fast i..
Är trött på alla antagande, alla männsikor som inte kan stå för de gör.. säkert + 90% av alla jag träffar kan inte va ärlig, och det hemska är att jag vet att de ljuger, jag hade inte brytt mig om de inte va såp att man inte såg igenom det!

Min hem är skit, och det är de värkligen.. jag älskar min mamma och så, men hon har sina brister såklart.. mina syskon är allt för mig, de är så jävla härliga och otroligt inspererande..

Jag känner att liv flyger iväg, och när man gräppar tide i någons ögon så känner jag att snart är det försent.. men har endå inte brottom..

Det är som någon man totlat ointresserarsig för börjar skrika till en, p.g.a dens egna frustrationer...

Jag orkar inte med ett så otroligt tomt liv..

visst många säger jag borde måla mer och vara kreativ... men va fan jag vill att någon kollar hit, jag menar inte att jag ska va i centrum men att jag ifl känner mig älskad..


Jag vet inte vad det är som gör att jag är missnörjd med allt.. jag tror jag har höga krav, och vart har jag fått mitt drömmade liv ifrånd vet jag inte.. va fan, jag är ju störd jag kan inte va realtistisk.. det är i detta liv jag lever i, inte mina tankar...

hejsan

Dlammm
Sitter med datorn och sskriver om vetrinärer på engelska... otroligt segt ahhh har 30min rast nu så helt ok..
satte in en rolig konversation...

"Älskling," sa den äkta frun. "Vad skulle du göra om jag dog?"
"... Jag skulle bli väldigt upprörd" sa den äkta mannen. "Varför frågar du om det?"
"Skulle du... gifta om dig?" fortsatte frun.
"Nej, naturligtvis inte, min kära" svarade mannen.
"Tycker du inte om att vara gift?" safrun.
"Det är klart att jag gör" sa han.
"Så varför skulle du inte gifta om dig?"
"Okej," sa mannen, "...Jag skulle gifta om mig."
"Skulle du?" sa hustrun, och såg sårad ut.
"Ja" sa mannen.
"Skulle du älska med henne i våran säng?" sa hustrun efter en lång stund.
"Jag antar det." svarade mannen.


HAT

hejsan
jag hatar Håkan, inga tvivel om de..
han är otroligt omogen, töntig och störd i huvet...

känns otroligt skönt att få de ner skrivet.. för hatet mot honom gnager ofta innom mig...
Varför hatar jag han, jo jag har tänkt länge på de, men dels för att han inte respekterar mig för den jag är, han beeter sig som en jävla diktator.. typ kan inte va kreativ eller så.. han är otroligt stel och jobbig, dessutom ljuger han!

Vi har köpt en ny BC, hon ser ut som rattata litegran men hon är väldigt söt.. humm ja får se hur de går med de, känner mig lite splittrad! Ja ska bli kul se henne valla, Em heter hon ^^,

hpho

image124
hejsan
har dator kunskap,. fun ... haha skit lätt alting va fan jag känner mig lite underskattad här HAHAH
sjukt alltå det är som att gå tillbaks till 4an


Jag håller på med teori till körkort haha så jävla sjukt vi ska lära oss skyltar.. änkel skylt logik va det här på bilden.. dock är de skyltar vi ska kunna inte lika logiska SYND!


Igår sov louise över, en tjej i parallel klassen..
det va mysigt vi drack te och typ snackade en del, hjälpte henne med hennes hår lite.. :-) skönt att ha lite gemensamt med någon!

humor?

hejsan
skriver min lilla dags blogg nu hehehe, i dag klippte jag piter sedan lagade ajg pankakor åt mig o elli chattade och gick ut i skogen och plockade svamp (?) aja kul va de, sedan chattade jag och städade lite och efter de va de tacos och nu ahr jag inte gort mycket ! har chattat lite och undrar vart Andreas försvunit :S


http://www.youtube.com/watch?v=4Ecu1SWO0IM&mode=related&search

Humor på högnivå!

Piter har blivit stor nu! ca ½år :-) tiden går fort !


image123

image122


Dag i nyköping

Chaa
I dag va jag i nyköping för att träffa Andreas, han har jag inte skrivit så mycket om.. men nu blir det lite..
vi skulle ha grillat och så, istället så åt vi mc donnalds, päron milkshake + äpelpaj - Gott :-D
Aja det va en poosetiv överansking att träffa han, hade gort en väldigt anorlunda bild av han i huvet.. bilden IRL va bättre hehe :-) så de va kul dessutom köpte han ett ciggarett paket åt mig SNÄLLT :-P

Träffade en hel del männsikor när jag va i nyköping som jag borde träffat mera.. tex. Sara som sökt in till en musikal... hon kollade väldigt mystiskt på andreas ganska kul aja hon har gått i min skola..

Att rattata dött känns jobbig, jag tänker på han väldigt mycket.. men ajg vet inte vad jag mer kan göra, han finns inte mer och det ågr inte att göra något åt.. förutom att acceptera!

Nu är jag trött.. Piter med, han blev skit glad att komma hem, han sprang igenom alla rum för att kolla så ahn hälsade på ALLA i huset.. Sött

OCh tydligen är det någon skum nasist träff i Tystbera´... Otroligt störande det va typ  9polisbilder varav 4st va typ stora.. ja väldigt många poliser
Det är otroligt störande med alla rasister elle nazister!

I kväll såg jag en väldigt bra film, Romantisk, passonerad (Romeo och Julia story) och spännande.. väldigt bra, elli hade bakat paj som vi åt till..


Sorg

image121Hejsan
nu så är Rattata döt, borta från världen förutom våra minnen, som endast lever kvar så länge vi lever som har minnen om honom. Livet går vidare och tiden stannar inte upp.. lika så vill jag inte stanna upp, men endå känner jag en djup saknad efter honom.  Allting känns så ovärkligt..
Jag skulle vilja spola tillbaks för en vecka sedan då han levde och få en chans att göra en dag som va den bästa i hela hans liv..
jag älskar han så mycket och anledningen till att du kanske tycker det låter fånigt är att du aldrig haft samma relation med en hund..
Han va så otroligt renhjärtad, han hadde sånt stort hjärta han älskade när alla uppskattade honom och han va så söt..
Han va så duktig på att valla, han förstog allting man sa åt honom att göra.. ingen männsika skulle kunna få atta fåren att samlas så snabbt som han..

Han blev inte mer en 5år, älskar dig ratte du finns i mitt hjärta!

HEEEJ

I dag är jag trött sprunit runt med 2orna i skogen gort olika banor osv.. sedan så gick vi runt på området och hade ett prov på de vi lärt oss..
TRÖTT SOM FAN och vid varenda station skulle man berätta en frolig historia (helst sexistisk) och sedsan sjunga en sång..
flummit men aja, jag ville berätta en historia som va kul men glömmd den senare segt.. så skriver den här nu då!

pojke frågade sin pappa, - pappa, vad är politik?
- jo, det är såhär: när jag kommer hem med lönen är jag KAPITALISM, din mamma som bestämmer här hemma är REGERINGEN, din farfar som ser till att allt är bra är FACKFÖRENINGEN, barnvakten är ARBETARKLASSEN och alla har samma mål; att du och lillebror ska ha det bra, för du är FOLKET och lillebror är FRAMTIDEN.
på natten blir pojken väckt av lillebror som bajsat på sej. han går in i föräldrarnas rum. där är det bara mamma som ligger i sängen och hon går inte att väcka. då går han till barnvaktens rum där pappan har sex med barnvakten och farfar tittar på genom fönstret. ingen märker pojken så han går upp till rummet för att sova igen. på morgonen säger pojken till pappan:
- nu har jag fattat vad politik är! KAPITALISMEN utnyttjar ARBETSKLASSEN, FACKFÖRENINGEN tittar på oberörd, REGERINGEN föredrar att sova, FOLKET är totalt ignorerat och FRAMTIDEN, jo, den ligger i skiten!

Senare letade ajg en plats jg kan ha hund banan.. ska börja bygga hinder snart!
ÄR FUCKING TRÖTT

Ökna

image119Jaha ökna skolan är nog helt ok endå hehe
typ 70% tjejer eller mer..
I morgon ska vi gåtill likstammen

Jag vill börja på internatet NU!

Jag har varit ledsen hela kvällen känt mig väldigt förkrossad hela kvällen.. känt så sista tiden

Fin indisk bild!
image120Snygg va .. grrrr kanske inte 100% hans stil va mesig men annats ;-)

hahah

Hummr Rattata har hjärninflamation och är i koma typ
jag börjar skolan i dag, missförstånd
man måste ha fula kläder första dagen, bryr jag mig inte om fan att jag kommer komma till skolan första dagen i fula kläder.. dream on

Alla sa att jag ska gå runt i skogen med 3orna ORKA :-P haha alltså i dag i skolan

fort kommer..


Hejsan

image118Hejs
På onsdag börjar skolan... med blandade kännslor tänker jag på de

Humm rattata, våran valhund är hos vetrinären, har är okontaktbar och är väldigt konstig.. skäller springer runt i cirklar, ylar, svettas osv..
Han är den finaste hund jag någonsin träffat, han ställer upp och valla tills han stupar.. antagligen de som har hänt.. trotts att hans tassar har splittrats så  jobbar han och vallar, gör sitt bästa
Känns otroligt sorgligt att han mår så dåligt,, även om han fått antibeotika är han sämre i dag..
han är otroligt intelligent, han förstå meningar.. säger man te.x kan du gå hem rattata?, går han hem eller säger man gå runt de där fåren går han runt eller vänster höger,  säger man ska vi gå ut och gå, eller ut och springa, eller vlla förstår han exakt vad de inebär eller när man pratar om någon i fammiljen kollar han på den..
otroligt hemskt och jag va ofta med han, tränade, vallade bara va ute och gick..
humm jag skulle göra vad som helst för att han överlevde, det va så fruktansvärt att se honom så, han lyssnade inte när man pratade, han ylade hela tiden och tappade hår hans ögon va uppspärrade..


Hellis

Holla
I dag är det mullet och ganska trist, piter sover här på mitt gov vid stolen. Har ont i nacken evter i natt. sov konstigt

I går kväll va vi och eldade och åt chocklad drack, jag bara lite om jag träffade männsikor..
Elli va med och det va mysigt

Jag tänker på mina 2st (6st) böcker jag snart ska läsa.. 1a är hava igenom läst ^^


MSN

dignitate_01@hotmail.com

Energier

Jag tänkte dra en korfattad slutsats om energier..

Allting som finns, te.x tankar, kännslor har en vis väglängd och en vis vibration..
Tex upprörda rädda tankar eller glada lyckliga tankar har en egen unik våglängd, såklart är ingen signal/våglägn den samma(!) för inga kännslor är identiska (antar jag), de utgår jag ifrån!

Även tankar/vågorna påvärkar hur någon står.. känner man sig hotad och otrygg ställer man sig gärna nära en stolpe, vägg, eller sitter ner... och slår armarna i kors ev. benen !

Even hur man håller axlarna  (
http://moorelly.blogg.se/2007/april/psykologi-eller-nagot.html) hur man gestikulerar eller hur man har ögonlocken eller het änket VAD man pratar om.. ev. het tyst
ja det är alla påvärkade utifrån, inte endast från ditt inre utan du är en i en otroligt stor bit av påvärkan

Även när man haft umgänge en längre tid med någon påvärkas dialekt, kroppspråk och peronlighet en liten bit,
allt för att man ska hunna ha en bra komunikation.

Är tex någon van vid att vara nertryckt av fammiljen, får den kanske hängande axlar blir lite grå och går lite släpigt, det märker männsikor fort, energin läser hjärnen automatiskt, och dom vet att dänna människa är lätt att påvärka!

Hello

Snuffi nuss
I går kväll gorde jag övnings poi.. inte 100 ennu men aja :-D är glad endå
Ska börja måla i dag.. är också glad över min bok jag köpte i går på ahlens, alla delarna liftarens guid till galaxen hehe !
Mitt hjärta krosas när Piter kollar med sina småå svara djupa glänsande ögon på mig.. nwahhh han är otroligt söt och jäg älskar honom

Jag ska antagligen gå på ett vampire lajv i katrineholm om 2veckor funn! :D någon som vill hänga med.. alling är gratis förutom tåg biljett.. skriv för mer info!

kollar nu vad biljetterna kostar dit, vigor ska antagligen följa med

humm jag funderar vad jag ska måla också hummm funderar på något mer abstrakt.. men vill även måla en solnedgång och ett berg

oj coolt man kan åka med lanstrafiken, så vill ni följa med kostar det ca 78kr fram och till baka OTROLIGT BRA.. :P jag som oroamig öve att de skulle kosta hehe :-)

hejsan

hello
I dag va jag i nyköping va med vigor
strul med pengar osv.. men löste sig väldigt bra tillslut
Jag köpte prisent till pappa, en bok och en till sak.. en ram
vi poiade ett tag sedan åt ja en shees burgare och en yougurt glass och en rabarberpaj (äppel va inte fvärdig) piter fick barnhamburgare och ett vatten glas.. vi höll på dö såg så jävla kul ut!!! :P

Träffa alle och robbin i nyköping också! de va röksugna :P!


humm efter de missa vi bussen hem.. :S? humm med 3min..
vi tog en som gick 2½timmar senare den enda och sista bussen i dag! Det va myggigt och kallt sisat timman

vi sa hejdå tillvarandra och jag gick hem.. åt lite, gav piter mat och sedan -eld- poiade jag.. :-) dessutom gorde jag övings pois hehe ^^

hehe LAJV

http://storlajv.bynight.se/
hehe kanske ska gå!

Hejsan

Hej
Jag känne mig kännslig och lättretlig
känner mig ensam... vill dessutom börja leva mitt liv nu... att inte va 18år är fruktansvärt.. tänker ofta på hur mycket jag längtar efter de..

jag längtar tills jag flyttar hemifrån.. antagligen ca. nästa år.. eller nästa termin!... får se!
Hoppas endå snart.. ^ ^,

Jag lägger in en bild när jag va baby

image111

Gotland

image112Tjenare
Ja då har jag just varit på den såkallade medeltids(?)veckan, det va roligt.. / mysigt.. framtills vi skulle åka hem..
mamma hade inte fått tag på djurbiljett åt mig o piter så vi skulle åka utan de och lixom lådsas vi inte hade han u know :-P
men mamma gorde det lilla(?) misstaget, att.. fråga tjejen som satt och tog i mot biljetter om det va ok att ha djur om man inte har djurbiljett,..
NEEEEEJ absolut inte min mamma skrek åt alla sprang runt och jag ville dööö!
det va fruktansvärt.. tillsist kom jag ombord, på gränsen!

hehe

jag köpte lite små saker och dräckterna va (ifl min) otroligt tråkig.. nästa år ska jag åka som gycklare.. med kompisar! ^^

På tal om kopisar börjar jag snart i skolan igen.. helt ok.. ska bli kul men mår lite illa när jag tänker på de!

Jag undrar om någon förutom JAG kommer gå jorbuk.. killar som är retarder lär det vara gott om... men no idea!

image113
terry?
image114
     Jag vid lägerelden med vigor, filip, elli och 4st andra

image117
Jag o ellie i våra kläder (?) :-P haha !!