Tjinixen

hejsan, i dag bärs det av till sthlm. Humm ska bli skit roligt :D humm ska bli roligt på den där festen också ^^, Älskar Enjoy The Silence den är sjukt bra :-) alltså texten allting! :D den är hellt fuländad!

"All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm"


Känner mig ibland stark, det gör jag när jag inser att jag faktist inte har något att fölora, det är som lågor som ger kraft humm som syra och äld hur flammorna bara blossar upp hur lågorna dansar!

Jag känner mig  lycklig, för även om det är hellt konstigt och kaos artat omkring mig så känner jag mig så fri, Humm ingen säger åt mig saker i princip utom morsan som kommer då och då och grälar, men annars hellt fri! jag vill bege mig ut och tala med älden få lågotna att dansa för mig att få se glödande bitar flyga omkring se dan väldiga röka bolma upp och hur träd som lågorna smeker knastra! den ska spinna som en katt jag ska känna eldens hetta leka med den, men jag måste vara försiktig!

När jag va liten trodde jag att jag va en blandning av gepard och människa! Humm jag va så säker på det att jag trodde på det! Humm sluta inte tror det till 100%  försen i 2an, jag vet jag va/är skum men kanske alla haft sånna dröm inbillningar? jag vill värkligen vara ett djur, fattar inte vf jag fick bli människa, hadde passat mig bättre att vara en varg eller så :-{ !

Hmm Jag saknar lisen :-( hon är så roligt älskar henne, hon är ärlig!


Who hopp

Hejsan, i dag har jag varit och hälsat på hoss olika afärer/värksamheter och kommit fram till vad jag kanske vill jobba i framtiden :-) jag är fortfarande inne på psykolog, men de höge intagnings betygen som det alldra flesta är tvungna att plugga upp på komvux , orkar jag nog inte med de.
Men har alltså komitfram till att jag vill bli AD (art director) då jobbar man med det konstnärliga färger, former osv på reklam byrån.. värkar va skit roligt!

Humm känns fortfarnade jobbigt med mitt ex.. men för varje dag som går blir jag mer säker på att det här är rätt!
Det är jobbigt att att allt ändras så drastiskt!

På fredag ska jag åka in til sthlm och bli fottad av Mikas, ska bli roligt, hoppas bara jag kommer in som modell där!
Senare ska jag träffa Johan, en kille jag träffa på Gotland, får se hur det blir med de ;-).

Jag vet ALLTID vad jag vill, det är skönt att aldrig vea om saker, men sedan på en sekund ändras de, jag kan tex köpa kläder jag tycker om och om 1vecka tycker jag det ser helt hämskt ut!

Jag har färgat håret och det ser skabbigt ut :-( brunt/grått och drag av rött från innan.. skit snyggt :-$??

ag vill köpa nytt smink, snygg och dyrt inte som mitt gammla skit som är är så sjukt trött på, det blir aldrig bra och blir det de kliar det i ögonen osv.. Jag vill ha ett smink som man bara tar på och det blir bra :-P jag vet at det fins sånt för min syrra har de, och jag har lånat de!

Hej

Hejsan, undrar vad det igentligen jag vill göra?
I dag gick jag till skolan, tog på mig kläder som skulle passat på en påsk kärring hehe! Folk stirrade och stirrade och log hån fult.. kolla ni bara.
jag kom till skolan frida va orolig, hon sa det ifl! Lite senare fick jag en mob av henne :D den va till skillnad från min mob  inte operatörslåst, det va skit bra! HUmm i går jorde min pojkvän slut, hummm va bäst så, allt va så destruktivt... det blev en ond cirkel, jag va otrogen han blev sårad och blev självklart upprörd, då blev jag stressad och nervös osv, och va otrogen igen! Det funka inte längre men älskar honom så mkt, han är en bland mina närmaste vänner!

Jag rökte och fick världens nickotin kick, så sjukt flummigt allt blev, om inte att parsonerna jag skämta med tyckte jag va seg. Ja, jag har lite udda humor!
Danne är trög hur mkt jag en är trevlig är han bara så sjuk i huvet!!! Han skicka i går något jävla sms, antagligen för att hävda sig! han har dåligt självförtoende som är döljt under en osäker yta. Humm tycker synd om honom men man kan bara inte hålla på sådär som han gör!
Humm hälgen va seg, va med en kille David hette han ! Det va så flummigt, träffa han, eller lixom min syrra och jag gick runt på stan i oskarshamn och vägrade va på en fest, till för 50åringar och vi hitta ett ställe - en hadde rökt på och va hellt sjukt flummig älskar sånna människor :) ! Sedan träffade jag en kille som hjälptill tidigare under dagen att köra oss till en ö, hur skumt det här en låter hadde han också varit på buller 2oo6, när mina föräldrar ringde syrran sura som vanligt gick vi till baka, för att sedan vända för att gå till den där festen, på vägen träffa vi ett par flummiga killar i ett fönster som spela girarr som vi berömde haha, när vi nu äntligen kom till festen hadde vi i 10min skämtat om ett i konstig dealäckt säga "ska vi knolla" och självklart sa min syrra det till den där killen som va hög och dom försvan, jaha då stog jag kvar med hans kompis som va sjukt snygg som desutom sa att jag såg ut att va duktig på att rita! Åhh han fråga vad jag svarat om han frågat samma sak som min syrra och jag sa då självklart nej, för jag hadde då en pojkvän men han forsatte tjata och jag va små full efter 2glas vin och tillslut försvan jag med han, han va skit bra förutomatt han ställde sig och smiska mig HAHAHA så komiskt! :) jag hoppas nu bara att han inte läser det här, då dör jag!

I skolan är ala så jobbiga, inga smarta människor hellt änkelt och bara jag säger att jag håller på med växter healing osv.. kollar alla snett på mig! Ni kanske tycker jag låtat ytlig och konstig, tyck så om ni vill men jag vill att ni känner mig innan ny yttrar er, för det är läskigt hur man kan ändra uppfattning om personer! Min msn :
Dignitate_01@hotmail.com

Jag

Saker jag ska göra till hösten!

1.)
Fixa mitt modellande nu har allt förmånga tjatat och tipsat mig för jag bara ska få sitta här och göra ingenting så drar in till sthlm så fort det går kanske nästa vecka då ska jag dra till nicola och vara på en fest :)   (Nicole är för alla er som inte vet en kompis jag fick när jag gick i skolan på ösermalm jag lämnade henne i 5an då jag flyttade, året därpå flyttade hon till central am till Nicaragua och kom hem först 2005 förra julen)

2.)
Spela trummor, som jag har länge tängkt på de, börjar antagligen redan i veckan!

3.)
Humm ska nog öva lite mer på att måla av saker så jag blir duktig.

Självklart mycket mer saker jag ska fixa tills vintern men tog i stora drag!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Psykologi?
Har du någonsin tängk på varför man sätter dig någonstans i ett rum?
Går du in och sätter dig längst fram i rumet med ryggen mot dören har du inte kontroll alls, sätter du dig brevid dörren har du kontroll över hela rumet! Sätter du dig längst bak med ryggen mot dörren visar du antagligen att du inte vill bli störd, ja tänk nästa gång du sätter dig varför du sätter dig just där, så kommer du se att du sätter dig där du gör av en anledning!
För att tänka till extra mycket, tänk i ditt huvud vart du skulle trivas minst och fundera på varför, eller kolla på andra människor, du kan se lite hur de mår, känner sig osv.. :-) Lycka till! En stor grupp brukar oftas sätta sig långt bak för att vara ostörda på te. x. ett café!

hejsan

Humm ibland tror jag att det är som om jag går vilse i en mörk skog, i desperat längtan efter att kunna tända en lampa eller solen, allt är mörkt jag ser ingenting, det små fallgroparna man sätter fötterna i blir till vana, hur mina ögon en vänjer sig vid mörkret och vidgar sig ser jag inte bättre, när jag snubblar på små kvistar har jag inge mark att ta mig i mot på.


Det går inte att tviga sig på kännslor, alltså ändra dom eller känna något annat. 
Dom är som vinden och jag är vattnet och hur mycket jag en anstränger mig för att va lung kommer kännslorna och piskar upp havet. Dom  fyller allt, bara slår  ner i alls sin kraft,  den kväver allt, ångesten den desperata längran efter kärlek allt kvävs i den höga storm av kännslor. Man kan ändvända varenda sinne för att se klart, och visst gör man det! Det 7e sinne som glömts kommer till ändvändning -likt en välutväcklad intuition, man märker allt blir kännslig för det minsta som händer och man får en klar bild hur allt är. Det vita skummet som bildas i det höga våger täcker allt vågotna drar upp den steniga botten och allt virvlar omkring kännlan att se så klart, att inte ha någon kontroll bara hänga med är övervärldigande.
Säg att jag är naiv eller vad som hälls, kanske är det men vilke ord som en beskriver hur jag är är jag endå samma människa, kanske lite mer förstådd men ändå samma kännslor!