Sthlm

Är i sthlm nu, sov väldigt obekvämt i en skit hård säng i sthlm. Humm det är skit tidigt och jag är skit trött, jag får inte ha vilka kläder jag har för du "skäms" min lådsas fars, jag tycker det är väldigt seriöst hämskt, så nu har jag inte några trasiga jeans eller liknade utan bara hängsel byxor, jag är sur och skit trött alltså.
Sedan drömmde jag väldigt konstiga saker i natt orkar inte ens förklara!

Till frukost år jag hårda katar vitt bröd som fanns och gammalt smör + lita marmelad som lutktade som det smaka - diskmedel!
 Ja alltså även om jag är skit trött är inte det anledningen till att jag är så sur utan livet jävlas med mig, humm segt!

jag vill träffa någon roligt människa :) vem? Theo mitt ex, Johan,  Amor eller kanske*kollar på min mob vad han hetter* justa micke eller humm andy som jag skulle träffa sedan en hel rad andra människor?

jag ska ha en fest nästa hälg XD eller en liten gullig sak ^^, kit samma okar inte tänka på det nu för mitt huvud värkar och min rygg gör ont.

Sitter nu på kontoret och skriver, kanske ska man humm sova :D?

Kommentarer
Postat av: Aventurin

Tack för kommentaren i min blogg! :)

Du har också en fin blogg, och du är en intressant person. Hur har det gått med modellandet?

Jag gillade också filmen "The Butterfly Effect". Den får mig verkligen att vilja göra bra saker... även de små detaljerna räknas.

2006-10-30 @ 10:05:01
URL: http://aventurin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0