Morn

Hejsan, i dag har jag varit inne på elftevåningen, en jävligt nice sida :) humm, vill nästa helg åka till sthlmm man får inte, får typ bara vara borta vartannan helg :( så sjukt irriterande :O alltså blir hellt störd på det här, så får åka om 3veckor till sthlm igen! humm det är så nice i sthlm.. ska köpa dreads eller vill det, nattblå typ :) Nicole snackade om att köpa det till mig i julklapp, det blir säkert bra.

Ehumm snacka med petter i går, (mitt ex för er som inte vet) humm han förstår mig inte mig allså det är frustrerande, men han tror det och det är ennu mer frustrerande! Vi kan inte snacka i mer en 5min så är det något som är dåligt eller liknade, nej vi kommer frstår inte varnadra, vi lever lixom i 2helt olika världar och väklighets uppfattningar!
Humm i går fick jag lite gort ifl ^^, jag ska redovisa matte snart om det går bra :) Mina cp saker har burjat lungna sig och behöver inte hella tden känna att jag måste bli omtyckt hella tiden, tids nog så inser jag väll att jag räckar med att vara trevlig och snäll, förut va det värre,  mycket värre, humm har haft det här behover hella mitt liv, eller burja när jag gick i 1an eller något sånt. Det va då ifl jag viste hur jag kunde få uppmärksamhet av killar! Tycker ändå inte om killar dom är obehagliga, dom kan man inte prata med riktgt, dom har inte alls på samma sätt det här djupet som tjejer har. VIsst skulle jag vilja he en poetisk och snäll kille men jag vill änå vara tll sammans med en gud så snygg kille, hur går det ihopp lixom? jag har ju träffat tjejer som både är smarta och snygga så där blir fallet lättare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0