jo

Jaha, då är det måndag igen, inte så roligt jag trivs nog bättre på hälgerna. Har räknat ut hur bra livet va om det va hälg alltid!

Ska plocka olika svampar och annat från naruren till en bryggd, den ska ingå i en fullmåne ritual. Även om ni inte tror på det alls vet jag det funkar ganska säker, det är bara absurt om det inte funkade! Jag vill hitta alexande mola och träffa han igen.. kanske borde ringa honom, han är såå snygg sedan tycker han om samma märke som mig! Humm i dag anmälde jag mig till la belle, jag är nu reserv plats som modell där. Roligt hoppas jag kommer med, men det är bara för det ska bli roligt om man säger så. Så inte spc seriöst.

Åhaa ska få tag på någon mexicans svampsort jag ska äta med jesper och polare till han, lätt nice!

Jag funderar på öva upp min känslighet för att ta in andra människors tankar. Har övat lite nu på sisa tiden roligt roligt. Tängker ofta på olika människor hur jag vill att dom uppfattar mig osv, man kan kalla mig lite av en kameleont, jag ändrar stil för ofta för jag hitar adrig kläder som är min egen och då köper jag alltid altenativa kläder till om jag värklligen tycker om, och då grenar det ut sig och alla mina kläder skilljer sig väldigt mycket!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0