jag i ny färg

jag i ny färg

Ja, jag vet ser väldigt ytlig ut på bilden, men jag tycker endå om den, nej men seriöst humm veckan har varit bra, har pluggat ovanligt mycket.. och i dag har jag bara rökt en cigg. Vilket jag tycker är ganska bra! Så det går "framåt".

Humm fan gorde hellt bort mig på msn i dag uch, i skolan gorde jag det med, jag sa hellt plötsligt vid ett bord med masa tjejer att jag tyckte det va fult med tjejer med mycker muskler, att det såg okvinligt ut, en av tjejerna gav mig en ond blick och för sent mistängkte  jag att nu säkert sårat henne, jag frågade försiktigt va det va och hon sa arg att hon hadde minsan magmuskler.
Uch vad hämskt men bortförklarigarna att det va snyggt på vissa tyckte inte hjälpa alls!!!
Det va en så där irrirerande grej som ingen fattar  jag tycker är jobbig.. fan måste jag alltig göra sådär dumma oigenom tängta saker.. är jag för spontan kanske?

Humm ska träffa min riktiga pappa, det ska bli intressant, fick övertala min föräldrar( mamma och lådsas pappa) så de också gick med på de. Jag mailade han i dag, och skrev att det kunde vara trevligt att prata, har bara träffat han 2timmar säkert under 5år eller något.
Humm att blondera håret gult va inte nice, jag blev ful och äcklig! Blekte det i måndags! Har köpt färg i dag igen, brunt typ så får se hur det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0