Hösten

Humm, livet känns bra jag trivs med mitt liv, har slutat med att röka vilket är bra. Jag vill inte ha att göra med några "o passande" vänner eller så utan mer och mer trevliga typer kommer in i mitt liv, studierna går bra allt går framåt! Sidensvanden (fårgeln) symboliserar väldigt mycket av mitt liv och är det något jag vill ha är det en fjäder från en sidensvans.
Hästen känns bra, man tar tag i saker, det blir förändrig, planering, man har tid att tängka osv.. sedan känns det inte så ensamt, man lever fortfarande på sommaren ^^,! Jag vill träffa intressanta människor.

Men snart ska jag ju också åka utomlands, till Amerika! längter skit mkt. ViIl pirca mig i naveln tills dess, hoppas kan man ju alltid?

Efter jag såg filmen butterfly effect så har jag fått någon sotrs, vad ska man säga en klar bild på hur illa allt kan gå p.g.a en liten sak? har funderat efter det hur man prioriterar livet osv.. jag vill köpa den och ha den så fort jag ens tängker i banor att jag ska köpa droger osv.. ska inte dricka på ett tag nu. ska skita i dat, känslan jag tycker om med att dricka är att men tappar kontrollen, och blir humm vad ska man säga, aja skit samma.

Kan inte sova, vill sova men kan inte, på tok för mycket tankar i huvet, dom tar så stor plats att sömn inte ryms! tängker på skit mycket, och vill ha en riktigt duktig psykologisk och intligent person att prata med! humm :(

alla har ett behov av att bli uppsakattad av har tängt va det är jag tycker mäst om att bli upmärksamad på (detta behöver inte stämma att jag är alltså, tycker bara om när folk säger det):

jag är alvalig
duktig på att rita
jag är ansvars full
jag är psykologisk
jag är spc
Jag har roligt humor
jag är djup ( min personlighet alltså :P)
jag ser poetisk ut.
jag är orädd
Komplimanger överhuvud taget om små detaljer på mig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0