hello

Hejsan, sitter i skolan och är såå trött, har sovit för lite, även om jag vill sova mer kan jag inte gå och lägga mig för tidigt, det går inte!
Ska försöka sluta med att skriva humm och smilys, för dem börjar typ störa mig något otroligt, ska även försöka sluta upp med att skriva utropstäcken över allt.

Jag snackade med Petter igår, det va roligt och intressant, han hade skaffat sig en flickvän, Anna Karin hette hon, är väldigt glad för hans skull, men viste redan från början att det skulle bli så här, det är något skumt med mig, att jag smittar av mig en sorts händelse förlopp jag redan förutspår. Jag vill inte gå in på vad jag tycker om Petter, eller i alla fall va har jag att förlora, jag måste få ut mina tankar, Jag tycker han är sjukt jobbig. Han är otroligt självgod, sedan är han omogen på ett jobbigt sätt och mogen på ett bra. Sedan är han instängd och vänster vriden vilken stör mig. Jag tycker det inte är problem om man är vänster, så länge man är öppen, men hur många såna finns det egentligen? Han har målat upp en bild tillsammans med andra han trivs med så han överdriver gärna den personligheten, även fast man ser igenom vem han verkligen är! Sedan är han oärlig på ett jobbigt sätt.
 Så, jag ska kanske få en hund, snacka om det i går vid matbordet. Föräldrarna lär i övrigt ganska positiva för att jag ska få en dvärg pudel, det va bra! Jag har velat ha en hund i ca 9år nu och det känns som det inte kommer en dag försent att dom ska ge mig en till sommaren.
Anledningen till att jag ska få den till sommaren är att jag då kommer att ha mycket tid, och det är varmt!
Jag tänker nu på hur det skulle gå om jag gick på festivaler eller liknade resor i så fall. Funkar det, i augusti är valpen säkert bara ½år, kan jag då låta min familj ta hand om den i 4dager eller va det är? Aja, jag kommer att sova när jag kommer hem, är så trött.
Måste gå och köpa snus ag blir seriöst galen snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0