En dag utan att göra något vettigt

Tråkigt

Humm sitter och läser lite skumma tripp rapporter, humm är tråkt i skolan, har inte gort något den här veckan, förutom att sitta och läsa, i dag då, har massor att göra.. Kommer få IG i alla ämnen, jag har en tele räkning jag ska få betala genom humm :S att arbeta, skit tråkit, ska städa och skit(!) hata? hehe


I dag skulle jag vara med toffe men ifl, orkade inte är så sjukt tröt och mår dåligt, sjuk :( humm han är trevlig.

Jag känner att det va bara bra att jag och petter gorde slut, jag känner det så här i efterhand men saknar det vi hadde

I bland känns droger bara som fulständigt onödiga! Men inte salvia, det känns fortfarande bra, och det är för jag håller på att göra en ritual. Desutom vill jag köpa en bong, hitta en 30ml för 200:- skit bra alltså sj bongen kosta 99:- men sedan blire frakt och massa shit! På freda ska jag åka till yngve humm får se hur länge jag ska vara där, humm kanske typ till lördag eftermiddag, det är ju ganska långt att åka och så =I, typ får se! Ska fåp salvia, maja eller så av han, det blir skit nice!
I dag ser jag skit jobbig ut, seriös har typ skumma kläder och är super ful i håret.. ska färga det rött igen kanske köper färg i dag :)? humm ser skit skum ut, värkligen! Är huuungrrriggg han inte äta så mkt frukost, för morsan har tagit min mob laddare så jag inte kunde ladda min mob, och då kunde jag inte ha på väckar klockan!
Whell nu ska jag typ plugga matte eller svenska kanske och göra lite nytta :-)!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0