HELLU

Hejsan, det va länge sedan jag skrev, inte för att det inte hänt något, har bara inte orkat skriva till att ingen, vad är det för mening??

Humm är hes, efter i fredags, va en fest då rösten va hellt ok tills jag satte mig  på bussen hem, annars va det helt bra (kallt kanske och blött ute) jag hoppas att jag blir frisk snart? whell jag är inte sjuk men min röst ska bli frisk!


Jag känner mig förvirrad ang. Johan o det? tycker om han, kanske kan på något sätt träffa han, men nu är ju oskar med i bilden *suck*´, tycker om han men vad ska man säga, långsiktigt inget för mig. 

Humm ja ska gå till den där kmodell saken på fredag J hoppas jag. Då ska dom ta bilde när jag ha min nya hår färg (grön gråa) som nu ha blivit fin fin, den ser natulig ut!

 

Men tillbaka ill vad som hänt, jag har fått tapeter till mitt rum + färg! Ska bli intressant, fick det förra veckan!


Hejsan

Hejsan, har gort bort mig ganska mycket, hahaha orkar inte ens säga va det va..

Tycker om johan <3 han är whoch  :D Lost i går.. va bra, humm stör mig mer och mer åp människor, blir mindre tolerant osv.. är hellt störd på emilia (en tjej i min skola) hon är den suraste människa jag känner !!! men ifl jag kansek ska måla om i mitt rum :) får se hur det blir ^^, antagligen i en gul färg.. kanske orange gul aktig!!

Jag  är så förvirraaaad. Finns det nte bra människor, som är intligenta snygg och snälla??? finns ingan som ens har 2 av egenskaperna .. knappt :S

Vet vad jag vill men är skum vill träffa johan i hälgen men det är så svårt

RÖTT

Hejsan, hänt så mycket, orkar inte skriva nu... sitter i skolan (det är inte roligt) kanske bättre en hemma men ifl, jag skriver om sorterningar osv.. blev färdig med biomassan i går kväll *suck* hade även sång lektion i går va seegt han jag sjöng för va helt galen/hysterisk/skum/spykopatisk.
Jaha, hatar nyköping, längtar efter johan .. vi är tillsammans nu efter förra veckan. Jobbigt med mina föräldrar. Fattar ni inte vad jag skriver är det för jag inte orkar tängka! Ska kööpa nytt snus... men efter som nyköping är som det är får man se hur det blir med det, får ibland inte köpa ut själv!